tiistai 13. joulukuuta 2011

Time after time


































Päiväosaston toinen päivä on ohi. Huomenna on hoitokokous, jossa suunnitellaan hoitoni etenemistä päiväosastolla. Kävin kaupungilla iltapäivällä ja törmäsin sattumalta joihinkin tuttuihin. Söin päivällistä Subwayssa. Tultuani kotiin siistin huoneeni ja asetuin tietokoneen ääreen suklaalevyn kanssa. Sen syönnin jälkeen oksensin 14 kertaa. Nyt on taas vähän kevyempi olo. Tosin kurkku on vähän arka kun olen tökkinyt sitä niin paljon hammasharjalla... Toistaiseksi olen itse joutunut kärsimään ihmeen vähän bulimian haittapuolista. Kaipa se vaihtelee päivästä päivään ja riippuu tietty henkilöstä.

Miten sinun viikkosi on lähtenyt käyntiin?

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mitä suklaat "käytät"?
Itse on tullut tänään ja eilen vedettyä Fazerin sinistä :/ tietenkin katastrofaalisin seurauksin.
Pärjäile!! :)

Katja kirjoitti...

Mulla silloin kun bulimiani alkoi niin melkein vuoteen vähä alle ehkäei oikeestaan ollu mitää haitallisia oireita (tai en itte niitä huomannu tai kiistin ne)
mutta nii..SITTEN ne alkoi tulemaan..huomasin hampaissani muutoksia,mutat silloin ajattelin,että: "hah mitä löpinöitä ja varotuksia bulimiasta koituvia haittoja..eihän mulla oo oikee mittää"....en oikee osannu aavistaa mitä sit lopulta seuras..niin salakavalasti ne tulee:( halusin kertoa vaan oman kokemukseni:p Mutta jakselemisia sulle! ja toivon,että löytäisit enemmän taistelu tahtoa vastustaa mörkö..et ansaitse tyhmää mörköä..olet sitä parempi:')
Mutta hyvän ja rohkeasti teit kun päätit osastolle lähteä! tsemppiä<3

mia-ana kirjoitti...

Matilda: "Käytän" tällä hetkellä enimmäkseen Fazerin hasselpähkinäsuklaata (kokonaisia hasselpähkinöitä, EI rouhetta). :)

despair: Kiitos valaisevasta kommentistasi! <3