torstai 19. tammikuuta 2012

Uusimmat kuulumiset



























Hei pitkästä aikaa! 

Kiitoksia kommenteistanne! Vastailen niihin kun minulla on enemmän aikaa. Tervetuloa myös uusille lukijoille! :)

Joulukuun aikana minua pompoteltiin neljän eri psykiatrisen osaston välillä. Vietin joululoman sukulaisten kanssa poissa sairaalasta. Palasin sopimuksen mukaan psykiatriselle akuuttiosastolle 4.1 ja toiseen sairaalaan mielialahäiriöiden tutkimus- ja hoito-osastolle viisi päivää myöhemmin. Olen edelleen sillä osastolla ja ainakin on suunnitteilla, että pääsisin pois tammikuun loppupuolella. Saa tosin nähdä miten on asian laita silloin.

Vointini (tai ainakin oireet) ovat parantuneet jonkin verran sairaalahoidon aikana. En ole viillellyt sitten joulukuun joku päivä enkä oksentanut sitten 16.12. 12.-16.12 välisenä aikana oksensin yhteensä 73 kertaa. Se on ennätykseni. Sen jälkeen en olekaan oksentanut kertaakaan. Ahmimista on esiintynyt aika usein, vaikka ahmimisoireetkin olivat välillä melkein poissa kuvioista. Nyt ne ovat kuitenkin palanneet aika vahvoina takaisin. Ahdistusta ja masentuneisuutta on ollut jonkin verran.

En tiedä vielä milloin pääsen seuraavan kerran päivittämään blogiani, mutta todennäköisesti vielä tammikuun puolella. Siihen asti: ciao!

(Kuvissa Demi Lovato.)













































































2 kommenttia:

Manni kirjoitti...

Kiva kuulla, että menee edes hiukan paremmin :) Jatka samaa rataa! :)

Katja kirjoitti...

Voi sinnuuu:c kamala miten kauheesti oksensit tuona aikana,mutta ONNEKSI et ole oksentanut tuon jälkeen!!! jatka samnalailla,sillä kyllä sen ahmimisen ja ahdistuksenki nsaat paranemaan uskon niin!<3
VOIMIA JA TSEMPPIÄ SUPER PALJON!
ansaitset tervehtyä ja voida paremmin..sairaus ei anna kuin huonompaa..paljon huonompaa! tsemppiä siis paranemiseen ja vaikeuksien kanssa/pois taisteluun! onneksi saat apua:)<3