keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Demi Lovaton viillot

Näyttelijä/Laulaja Demi Lovato on kertonut aloittaneensa viiltelyn 11-vuotiaana. Aluksi Demi viilteli ranteisiinsa, mutta koska ne jäljet huomattiin, hän alkoi viiltelemään muihin kohtiin. Demi on viillellyt mm. rintakehäänsä, kuten alla olevasta kuvasta näkee, jos katsoo oikein tarkasti kuvan vasemmassa reunassa olevaa oikeaa rintaa. (Olipa hankalasti selitetty. :D ) Siinä näkyy ainakin kolme viiltojälkeä.
































Tässä on kuvia Demin ranteessa olevista viiltojäljistä:




















































































































































































Demillä on tunnetusti jo aika monta tatuointia. Vuonna 2011 hän hankki sanat "Stay Strong" ranteisiinsa viiltelyjälkiensä päälle. Oikeassa ranteessa oleva sydän on Demin mukaan omistettu hänen faneillensa.
Tässä kuvassa näkyvät Demin viiltelyarvet vasemmassa ranteessa.































Demi on myös kärsinyt syömishäiriöstä. Hän oli hoidossa Timberline Knolls -keskuksessa useasta syystä n. kolme kuukautta (marraskuu 2010 - tammikuu 2011). Siellä Demillä todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Nyt hän kai on edelleen toipumisen tiellä...































 
Itse olen ollut Demin suuri fani jo pari vuotta, eikä loppua näy. :) Olen hankkinut kaksi hänen CD-levyä (Don't Forget, Unbroken) ja kolme hänen elokuvaansa (Princess Protection Program, Camp Rock, Camp Rock 2).  Lisäksi olen lukenut lukemattomia Demin haastatteluita ja katsonut videoita hänestä netissä. Melkein aina kun näen, että Demistä on juttua jossakin lehdessä, ostan kyseisen lehden ja leikkaan artikkelin talteen.

Pidättekö tekin Demi Lovatosta?

3 kommenttia:

A girl who is living in a nightmare kirjoitti...

olen myös Demin fani<3 tosi ihana tää sun blogi ryhdyin lukijaks:)
http://believetoyourdreamss.blogspot.fi/ siinä linkki mun blogiin käy toki kattomassa ja jos kiinostaa liity lukijaks:)

mia-ana kirjoitti...

lost girl: Kiitos tosi paljon! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

just founded your blog :) i can read finnish but i`ll wright in english cuz i´m better at it.. i can honestly say, that demi has saved my life, she keeps me going, no matter what, her smile is my reason to smile, stay strong and never forget she believes in you <3