torstai 17. marraskuuta 2011

Some pics of my cuts and scars

Tänä aamuna viilsin 3 uutta viiltoa nilkkaani. Alla kaksi kuvaa nilkastani. (Kuvat otettu webcamilla, joten kuvien laatu ei ole kaikkein paras.)













Sekä vasemmassa ranteessa olevat viiltelyn jättämät arvet:












Jos sinä viiltelet, niin kuinka usein ja kuinka paljon? 
Kuulisin mielellänne viiltelykokemuksistasi. 

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Yläasteella kun mun viiltely alkoi niin viiltelin päivittäin,mutta nyt en oikein osaa sanoa mitään,että kuinka usein;o Nyt viiltelen harvemmin..en oikein osaa siis sanoa:p

mia-ana kirjoitti...

despair: Kiitti kommentistasi! Itse aloitin viiltelyn runsas vuosi sitten, eli 20-vuotiaana. Tulee viilleltyä aika vaihtelevasti: välillä päivittäin ja välillä on useampi viikko väliä.

Katja kirjoitti...

joo ehkä vähän samnalailla mullakin;o

mia-ana kirjoitti...

despair: Joo. =/

Ida-pauliina kirjoitti...

sori vähän vanhaan kommentoin, mutta aloitin viiltelyn 6 luokalla aloitin ihan veitsellä sitten sheiverin terään nykyään mattopuukolla nyt oon 9 luokalla viiltelen melkein jokapäivä ainakin kolmeviiltoa eniten viiltelen kylkiini koska ne ovat aina piilossa..yleensä viiltelen jos on tosi paska olo niin paljon että alkaa heikottaa kun verta tulee nii paljon ja sitte ku alkaa kyljet olla täynnä niin jalkojen puol väliin..

mia-ana kirjoitti...

pathetic: Se on vain kiva juttu kun tulee kommentteja! :)

Auts, kylkiin kyllä varmasti sattuu paljon kun sinne viiltelee. :s Ole kiltti ja lopeta viiltely, sillä kuten me kaikki tiedämme, se ei loppujen lopuksi ole hyvä ratkaisu.

Paljon tsemppiä sinulle!

Oona kirjoitti...

Nelosluokalla alotin. Iha satunnaiset paskat olot pois sain sillä, lähinnä peukalon ja etusormen välikköä ja kämmenselkää koristelin. Nyt muutama vuos myöhemmi en oo kämmenii koskenu, vaa lonkat, reidet, ranteet, kyljet, kaula, rinnat, jalkapöydät, kainalot... Ihan joka paikka. Ja yhden viillon jälkeen "innostun" ja homma lähtee käsistä - saatan istua koko yön vessassa oksentamassa, viiltelemässä sitä ties kuinka monetta viiltoa.

Mutta tsemppiä, Mia-Ana!

Anonyymi kirjoitti...

mä alotin viiltelyn kasiluokalla teiniromanssin loputtua, kuten arvata saattaa, ja lopetin sen vasta kun löysin vierelleni ihmisen joka oikeasti välitti ja tuli luokseni jos oli paha olo. nyt en ole viillellyt ainakaan kahteen vuoteen, sillä olen muuttunut ihmisenä ja onnellinen(: (ainoo vaan et alkais ulkonäkö paineet olee vähän turhan lujia) mut vinkkinä tohon viiltelyyn et jos haluaa että sattuu enemmän, mutta ei halua kuitenkaan kuolla(edes vahingossa) kannattaa viillellä sahalaitasella veitsellä. arvet on vaan astetta leveempiä ilman syviä viiltoja. ja jos haluaa lopettaa ni suosittelen vessapaperin repimistä agressiivisesti itkien :D -katyhaze