torstai 13. joulukuuta 2012

Miten saada pois paha olo?

En itse ole kuvassa.






















Viiltelin taas viime yönä vasempaan ranteeseeni. Tuli aika paljon verta (ainakin verrattuna aiempiin kertoihin). Sitä valui lattialle, joten pyyhin veren pois lattialta.




















 
Minulla on paha olla. En tiedä mikä siihen auttaisi.

Olisiko teillä jotain vinkkejä?

4 kommenttia:

Cicatrix kirjoitti...

kokeile tyynyyn huutamista, tai keskittymistä vaan yhteen asiaan, esim. hengittämiseen :) mulla noi joskus auttaa, en tosin tiedä yhtään minkälainen olo sulla on...

Rose kirjoitti...

Voi kamala, sulla on varmasti ihan kamala ja sietämätön olo. Mulla kuitenkin yleensä auttaa nykyään toisen ihmisen seura ja puhuminen! Tiedän, saattaa kuulostaa lievälle purkukeinolle, mutta oikeasti se on paras keino ikinä. Ainakin miljoona kertaa parempi kuin viiltely ;/

mia-ana kirjoitti...

Cicatrix: Kiitti vinkeistä!

Rose: Joo, seuran ja puhumisen avulla saa yleensä purettua vähän omia tunteitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tiiän, että kukaan joka on ollu/on masentunu ei halua sääliä, mutta musta tuntuu jotenki kauheelta lukia sun blogia. Palauttaa muistot omilta masennusajoilta, mutta muista mikään tilanne ja tunne ei kestä ikuisesti, valoa on _aina_ tunnellin päässä eikä pahoista asioista aina seuraa lisää pahaa :)
Tää kommentti ei varmasti helpota taia auta mitään, koska kaikki sanoo noi samat sanat. Ulkoilu ja päiväkirja/blogi on hyviä keinoja helpottaa oloa ainaki mulla.