lauantai 23. kesäkuuta 2012

Homma hanskassa















Söin lounaaksi makaroonilaatikkoa ketsupilla, sekä lisäksi salaattia. Meinasin ottaa myös siivun pullapitkosta, mutta muutin mieleni viime hetkellä (onneksi). Omassa huoneessani ahmin sitten vielä vähän irtokarkkeja ja kaksi riviä suklaata + runsaasti vettä päälle. Syömisepisoodin jälkeen hyppelehdin hetken (jotta vesi sekoittuisi ruoan kanssa, jolloin se olisi helpompi saada ylös) ja painelin sormillani mahalaukkuni sisältöä ylemmäs. Sitten vain rauhallisin askelin kävelin kylpyhuoneeseen ja suljin oven. Tiesin jo etukäteen, että ruokaa tulisi ylös aika paljon, joten otin esiin "oksennuskipponi", jotten tukkisi putkia ja viemäriä. Kumarruin vähän eteenpäin selkä suorana ja tökin ja heiluttelin oksuhammasharjaani kurkussani ja kitalakea vasten muutaman sekunnin, jonka jälkeen oksennus jo tulikin. Oksensin yhteensä 10 kertaa.

(Ihan vain tiedoksi, minulla on yksi hammasharja, jolla harjaan hampaani, ja toinen, jota käytän buliminoitiin. Hygieniasyistä tietenkin.)

Oksentelun jälkeen vedin lenkkivaatteet päälle ja suuntasin metsään lenkille tunniksi. Vuorottelin kävelyä ja lenkkeilyä. Aiemmin päivällä viilsin myös kolme uutta veristä viiltoa vasempaan ranteeseeni. Vaikka se ehkä kuulostaakin aika sairaalta, olen ihan tyytyväinen tämän päivän "suorituksiini". :)

Kävin muuten aiemmin viikolla elokuvissa katsomassa leffan nimeltä "LOL". Ihan odotetustihan se oli aika teinileffa, mutta ihan kiva. Itse tykkään eniten komedioista, draamoista ja romattisista filmeistä.

Hyvää viikonlopun jatkoa teille, rakkaat lukijani!

Ei kommentteja: