torstai 5. huhtikuuta 2012

Back home


















Muutin tänään takaisin kotiin asuttuani n. 7 viikkoa kuntoutuskodissa. Se kuulostaa aika pitkältä ajalta, mutta minun on kyllä pakko myöntää, että se aika on sujunut nopeasti. Tuntuu oikeastaan vähän oudolta asua nyt "pysyvästi" kotona, kun viimeiset puoli vuotta olen siirtynyt psykiatrisesta sairaalasta toiseen, osastolta toiselle jne. En ole oksentanut tai viillellyt sitten helmikuun. Valitettavasti olen kuitenkin ahminut aikalailla, mikä näkyy myös painossani. Itsetuhoisia ajatuksia on edelleen mielessäni päivittäin. Toivottavasti vointiini ei tule takapakkia. Pelkään pahinta mutta toivon parasta.

Onneksi isoveljeni on nyt pääsiäisen yli täällä minun luonani. En ainakaan joudu olemaan ihan yksin. Tällä hetkellä myös hänen naispuolinen kaverinsa on täällä. Myöhemmin illalla poikaystäväni on tulossa ja hän jää myös tänne yöksi. I thank God.

Rauhallista pääsiäistä teille rakkaat lukijat!

Mitä te aiotte tehdä lomanne aikana?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

musta sun kannattaisi poistaa tää blogi ja tehdä vaikka uusi, jos vielä haluat kirjoittaa. tällainen blogi ei nimittäin ehkä edistä sun parantumista..

voimia jatkoon!