sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Telttailua


















Olin perjantaista nyt sunnuntaihin telttailemassa yhden kaverin ja muutaman tutun kanssa. Ihan jees oli. Oli kiva kokoontua takan/grillin lähelle syömään kaikenlaista ruokaa. Oli myös virkistävää käydä uimassa järvessä useaan otteeseen. Pohja oli pehmeää hiekkaa ja vesi muuttui jyrkemmäksi hitaasti, eli aika ideaali ranta.


















Yhdessä vaiheessa kun olimme satamassa, näimme sinne pysähtyneitä veneitä ja laivoja. Erityisesti yksi niistä vanhoista, ruostuneista, ahtaista laivoista rupesi ahdistamaan minua. Yritin parhaani mukaan rauhoitella itseäni sisäisellä puheellani, etten rupeisi itkemään tai masentuisi enempää. Onneksi lähdimme jonkin ajan päästä pois satamasta, joten en freak out.

Tämä ei ole kyseinen laiva.





















 

Meille kävi myös tietysti niin, että perinteinen vessapaperi ja talouspaperi loppuivat kesken, joten jouduimme turvautumaan kosteuspyyhkeisiin. Leirintäalueella ei myöskään ollut suihkua, joten jouduimme turvautumaan järvessä puhdistautumiseen.

Jos saisin valita, niin en lähtisi heti takaisin telttailemaan sinne. Ehkä joskus, mutta en ainakaan lähiaikoina. Tämä kerta riitti tältä erää.

Ei kommentteja: